TERMENI ȘI CONDIȚII

Bugetare participativă

Termeni și condiții de funcționare a platformei bp.comunapaulesti.ro, aparținând Primăriei Comunei Paulești.

1. DESPRE PLATFORMĂ
Platforma bp.comunapaulesti.ro reprezintă un serviciu online prin intermediul căruia cetățenii care locuiesc, muncesc sau studiază în Paulești și au împlinit vârsta de cel puțin 18 ani au posibilitatea să decidă asupra modului în care va fi cheltuită o parte din bugetul Comunei Paulești. Regulamentul procesului de bugetare participativă desfășurat de către Primăria Comunei Paulești poate fi consultat aici.
Platforma bp.comunapaulesti.ro este disponibilă în format web, adaptată și pentru dispozitivele mobile.

2. ACCEPTAREA TERMENILOR DE FUNCȚIONARE
Prin folosirea platformei bp.comunapaulesti.ro, acceptați și sunteți de acord să acceptaţi Termenii și condițiile de funcționare. Primăria Comunei Paulești poate să modifice Termenii și condițiile de funcționare oricând, cu scopul de a îmbunătăţi serviciul. Prin continuarea folosirii platformei bp.comunapaulesti.ro sunteți de acord să acceptaţi acele schimbări, în cazul în care ele sunt efectuate.
În cadrul platformei bp.comunapaulesti.ro , termenii de mai jos au următoarea semnificație:

Utilizator – orice persoană fizică care se înregistrează în platformă și accesează conținutul pus la dispoziţie de către bp.comunapaulesti.ro.
Bugetare participativă – proces derulat de către Primăria Comunei Paulești prin intermediul platformei bp.comunapaulesti.ro prin care membrii comunității decid în mod direct asupra modului în care va fi cheltuită o parte din bugetul local.
Proiect/inițiativă – propunere de realizare a unei investiții din bugetul local al municipiului Paulești care îndeplinește criteriile stabilite în Regulamentul procesului de bugetare participativă care poate fi consultat aici şi este făcută de către cetățeni care locuiesc, muncesc, studiază în Paulești și au împlinit vârsta de cel puțin 18 ani.
3. LIMITAREA FOLOSIRII APLICAȚIEI
Platforma bp.comunapaulesti.ro este destinată persoanelor care au împlinit vârsta de cel puțin 18 ani şi care locuiesc, muncesc sau studiază în Paulești. Platforma bp.comunapaulesti.ro nu permite înregistrarea mai multor conturi aparținând aceleiași persoane.

4. CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Orice informație pusă la dispoziție de către dumneavoastră sau colectată de către Primăria Comunei Paulești atunci când folosiți platforma bp.comunapaulesti.ro este supusă Politicii de Confidențialitate a platformei bp.comunapaulesti.ro, ai cărei termeni sunt incluși în acești Termeni și condiții de funcționare. Platforma bp.comunapaulesti.ro stochează informații cu caracter personal (provenite din conturile prin care dumneavoastră vă autentificaţi pentru a avea acces la platformă (nume, prenume, e-mail, ip, număr telefon, adresa, data nasterii).
Prin înregistrarea în vederea utilizării platformei și furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, ați fost informat și v-ați exprimat acordul în mod explicit și fără echivoc ca platforma bp.comunapaulesti.ro să folosească datele dumneavoastră cu caracter personal.
Platforma bp.comunapaulesti.ro asigură păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal furnizate pentru accesul la platformă și/sau pentru utilizarea acesteia. Această obligație nu se aplică în cazul oricărei informații dezvăluite de utilizatori către terți.
Platforma bp.comunapaulesti.ro prelucrează datele cu caracter personal și informațiile deținute/transmise de către dumneavoastră cu bună credință, asigurând respectarea dreptului la viața privată și a legislației în vigoare.
Platforma bp.comunapaulesti.ro nu își asumă răspunderea pentru exactitatea și corectitudinea datelor introduse de către dumneavoastră,.
Orice încercare de a utiliza datele personale ale altui Utilizator este strict interzisă, fiind considerată o tentativă de fraudă și va fi sancționată prin lege contravențional sau penal, după caz.

5. PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Primăria Comunei Paulești și/sau licențiatorii săi sunt unicii proprietari ai platformei bp.comunapaulesti.ro, ceea ce include orice software, domeniu și conținut pus la dispoziție prin intermediul platformei sau paginilor de Social Media. bp.comunapaulesti.ro este protejată de drepturile de autor din România. Aceasta se poate folosi doar în scopuri personale și necomerciale, iar bp.comunapaulesti.ro va acorda o licență limitată în acest sens. Orice folosire neautorizată a platformei bp.comunapaulesti.ro va înceta licența limitată pusă la dispoziție de către Primăria Comunei Paulesti. Grafica, logo-urile, imaginile și numele serviciilor legate de platforma bp.comunapaulesti.ro nu pot fi folosite fără acordul scris al Primăriei Comunei Paulesti.
Prin folosirea platformei bp.comunapaulesti.ro , sunteți de acord să nu încărcați, să nu postați, să nu trimiteți e-mail sau să nu transmiteți orice material ce conține viruși sau alte coduri de computer, fișiere sau programe destinate să întrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau hardware sau echipament de telecomunicație, sau să distorsioneze orice conținut asociat cu platforma bp.comunapaulesti.ro. De asemenea, sunteți de acord să nu interferați cu serverele sau rețelele ce au legătură cu platforma bp.comunapaulesti.ro sau să nu încălcați nicio procedură, politică sau regulament al rețelelor ce au legătură cu platforma bp.comunapaulesti.ro. De asemenea, sunteți de acord să nu:

– pretindeți ca sunteți altă persoană în timp ce folosiți platforma bp.comunapaulesti.ro;
– folosiți platforma bp.comunapaulesti.ro în scopuri ilegale;
– revindeți sau exportați software-ul asociat cu platforma bp.comunapaulesti.ro.

bp.comunapaulesti.ro nu promovează și nu recomandă sau nu tolerează folosirea platformei de pe dispozitivele mobile în timpul activităților care ar putea pune viața utilizatorilor în pericol, cum ar fi conducerea de vehicule. Sunteți de acord să nu utilizați platforma bp.comunapaulesti.ro în timpul desfășurării unor astfel de activități; bp.comunapaulesti.ro nu este responsabilă pentru utilizarea aplicației în astfel de condiții, utilizarea se va realiza pe propria răspundere.

7. SITE-URI ALE ALTOR TERȚI
Platforma bp.comunapaulesti.ro poate conține link-uri către site-urile web ale unor părți terțe sau programe ce nu sunt controlate de către sau asociate cu bp.comunapaulesti.ro .
Primăria Comunei Paulești nu este responsabilă pentru conținutul, ofertele sau politicile de confidențialitate ale unor asemenea site-uri sau programe, inclusiv, dar fără a se limita la, răscumpărarea ofertelor de către dumneavoastră sau refuzul comerciantului de a onora orice ofertă. Relația dumneavoastră cu site-urile părților terțe se desfășoară doar între dumneavoastră și respectivele părți terțe.

8. COSTURILE DE UTILIZARE
Primăria Comunei Paulești vă pune la dispoziție platforma bp.comunapaulesti.ro în mod gratuit. Primăria Comunei Paulești nu este responsabilă de perceperea unor costuri suplimentare atunci când utilizați bp.comunapaulesti.ro. În cazul în care întâmpinați o astfel de problemă, vă rugăm să contactați furnizorul dumneavoastră de internet WiFi sau de date mobile. Plata unor asemenea costuri este responsabilitatea dumneavoastră. Este posibil ca platforma bp.comunapaulesti.ro să nu fie accesibilă în unele țări, acest lucru depinzând de compatibilitatea platformei bp.comunapaulesti.ro cu alte rețele străine. Posibilitatea de a folosi platforma bp.comunapaulesti.ro poate fi restricționată sau prejudiciată atunci când folosiți opțiunea de roaming în străinătate.

9. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PUSE LA DISPOZIȚIE
Prin acceptarea condițiilor expuse, sunteți de acord ca bp.comunapaulesti.ro să utilizeze orice comentarii, informații sau idei conținute în orice comunicare pe care dumneavoastră o trimiteți către bp.comunapaulesti.ro fără nicio compensație, recunoaștere sau plată către dumneavoastră, în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la elaborarea, producția, produsele și serviciile de marketing precum și crearea sau îmbunătățirea aplicației platformei bp.comunapaulesti.ro .

10. GARANȚIE ȘI RĂSPUNDERE
Primăria Comunei Paulești furnizează platforma bp.comunapaulesti.ro ca atare și fără nicio condiție expresă, implicită sau statutară. Primăria Comunei Paulești nu este responsabilă pentru nicio eroare sau omisiune apărută în cadrul platformei bp.comunapaulesti.ro , orice defecțiune, întârziere sau întrerupere apărută în cadrul platformei bp.comunapaulesti.ro , orice pierdere sau defecțiune ce reiese din utilizarea platformei bp.comunapaulesti.ro , orice defectare a telefonului dumneavoastră mobil sau orice manieră de a utiliza platforma bp.comunapaulesti.ro de către utilizatorii acesteia. Primăria Comunei Paulești își rezervă dreptul de a furniza platforma bp.comunapaulesti.ro la discreția sa.
Primăria Comunei Paulești, asociații, administratorii, reprezentanții, angajații (împreună sau individual) nu vor fi responsabili în niciun caz pentru eventuale daune sau orice prejudiciu, de orice fel, direct sau indirect, ce reiese din utilizarea sau are legătură cu platforma bp.comunapaulesti.ro , chiar dacă posibilitatea daunelor sau a producerii prejudiciului a fost menționată sau nu.

11. RECLAMAȚII
Prin agrearea acestor termeni și condiții sunteți de acord ca orice reclamație, dispută sau controversă (atât ca prejudiciu sau altfel, chiar dacă sunt deja prezente sau viitoare, incluzând cele stabilite de lege, drept comun sau reclamații echitabile) între dumneavoastră și bp.comunapaulesti.ro ce reies sau au legătură cu acești Termeni și condiții de funcționare, interpretarea sau încălcarea acestora vor fi guvernate și rezolvate în conformitate cu legislația din România în vigoare.

12. FOLOSIREA UNUI LIMBAJ LICENȚIOS
Orice deviere în afara obiectului de activitate al platformei, folosirea de cuvinte obscene, atacul la persoană, afișarea de anunțuri sau mesaje publicitare, precum și proferarea de jigniri, trivialități și injurii aduse unor persoane, vor fi sancționate prin cenzurarea afișării, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a utiliza platforma, prin blocarea IP-ului folosit.
Afișarea publică a propunerilor de proiecte se va face după un termen de maxim 5 zile lucrătoare de la depunerea propunerilor de proiect, după moderare.

13. GENERALITĂȚI
În cazul în care orice prevedere conținută în acești termeni și condiții de funcționare este considerată invalidă sau neexecutorie, asemenea prevedere va fi anulată, iar celelalte prevederi vor fi considerate aplicabile în continuare. Titlurile au doar scop de referință și nu definesc, nu limitează, nu interpretează sau nu descriu scopul acelei secțiuni. Incapacitatea Primăriei Comunei Paulești de a îndeplini una dintre prevederile acestor Termeni și condiții de funcționare nu va constitui renunțarea la acea prevedere sau la oricare alta.

14. CONTACTAȚI-NE
În cazul în care aveți întrebări referitoare la acești Termeni și condiții de funcționare sau folosirea platformei, nu ezitați să ne contactați la telefon 0244 224 300 sau prin adresa de email info@bp.comunapaulesti.ro.

Meniu